Home Flipkart Quiz & Answer Flipkart Super Fan Ananya Panday Quiz Answers 7th August: Win Assured Gift...

Flipkart Super Fan Ananya Panday Quiz Answers 7th August: Win Assured Gift Voucher Or Super-coin.

Flipkart Super Fan Content – Play And Win A Chance To Meet Ananya Pandey

Indian e-commerce site Flipkart has started Quiz competition as amazon Quiz, Flipkart Daily Trivia Quiz and Flipkart Kya Bolti Public Quiz, Flipkart Fake Or Not Quiz

for their users to attract and to bring good visiter at in Flipkart site. Here we started to Give Flipkart Daily Trivia Quiz Answers for you guys so you can get all the correct answers here and you will get a chance to win some prizes.

Flipkart Super Fan Ananya Panday Quiz

How To play Flipkart Super Fan Contest?

  • Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
  • Open & Sign in to the Flipkart App.
  • Search “Game Section in the app & Find Super Fan Quiz
  • There will be a total of 5 questions
  • Answer all the Quiz questions correctly to Win Voucher Gifts.

Flipkart Super Fan Ananya Panday Quiz: Questions & Correct Answers 7th Aug 2020

Q1: What is my secret talent?

Answer 1: Touching my tongue to my no

Q2: What is my favourite team sport?

Answer 2: Cricket

Q3: What is my favourite ice cream flavour?

Answer 3: Cookies and Cream

Q4: My favourite family holiday was to which place?

Answer 4: Africa

Q5: I am allergic to cheese

Answer 5: FALSE

Q6: One emoji that I use the most is the eye roll

Answer 6: FALSE

Q7: The first thing I do in the morning is to check my phone

Answer 7: TRUE

Q8: If this film was remade today I would love to be a part of it. The film is__

Answer 8: Kuch kuch Hota Hai

Q9: I regularly use this movie dialogue. The dialogue is__

Answer 9: Main apni favourite hoon

Q10: If my life had a hindi theme song then it would be__

Answer 10: Ankhiyon se goli maare

Currently Live Amazon Quizzes

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Flipkart Super Fan Malaika Arora Quiz Answers – Win Assured ₹50 Flipkart GV or Supercoins

Flipkart Super Fan Contest Answers Flipkart has started Flipkart Daily Trivia Quiz and Flipkart Kya Bolti Public Quiz and Flipkart Fake or Not Contest for their...

Amazon Huawei P30 Pro Quiz – Win Huawei P30 Pro Smartphone

How To Play Amazon Huawei P30 Pro Quiz: This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You...

Amazon Pantry Supreme Quiz – Win ₹5000 Amazon Pay

Amazon Pantry Supreme Quiz – Answer & Win Rs.5,000 This is Amazon App Only Offer , So We Suggest You...

Amazon World Photography Day Quiz – Win Sony Camera

Amazon World Photography Day Quiz – How To Play & Answers 1, First Of All Just Login Into...